2014. június 11., szerda

Cupcakes 5th


Most egy kicsit takarekra vettem a muffinok suteset, mert pihentetoul belefogtam egy ajandek minta elkeszitesebe, hogy ne legyen olyan egyhangu a varras. Meg most nem sok latszik belole, de aki reszt vett a jatekban az tudja mirol van szo. Az esti Babel c. film nezese kozben ennyit sikerult haladnom vele. Esetleg aki olvassa a blogomat nem tudna par jo filmet ajanlani? Estenkent varras kozben olyan jo. Mar rongyosra neztem mindent amim van a Harry Potterektol elkezdve, a Gyuruk uraig, a kedvenc Desperate Houswives, Walking Dead sorozatokig. Tegnap mar egy kis Freddy Krugerre is rafanyalodtam;-) Azt hiszem a  Grand Hotel Budapest lesz ma a soros. Mi megy otthon most a magyar mozikban, ami mar a neten is megszerezheto?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lesz az új, is, várom a folytatását ennek is!
    Anett, a Ringer-t ismered? Szuper! 21 részes sorozat, nekem piszokul tetszett, egyébként nem nézek sorozatokat.
    Éhezők viadala? A 2. részére még csak készülök, de az 1. szuper volt.
    Ház a ködben (House of Sand and Fog)? Ez is nagyon jó, meg Jennifer Lopezzel a Most már elég! Az Ösztön is nagyon jó Sir Anthony Hopkinssal!
    Hát, hátha tudtam ötletet adni!

    VálaszTörlés
  2. Bocsi, nem jól írtam a neved, Anette! :o)

    VálaszTörlés
  3. Koszi Jucus, nagyon jokat mondtal, nemelyiket meg nem is hallottam, pl. Ringer? Hol lehetne ratalalni? Milyen stilusu film? A tobbibol csak az ehezok viadalat lattam, az osztonre meg mar nem is emlekszem, de most eloszedem. Koszi szepen, ezekkel elleszek egy par napig.

    VálaszTörlés
  4. Szia, a Ringert a bithorlo.hu-n találod meg. Egy csajszi ikerpárról szól, akik helyet cserélnek. Van benne minden izgi...kicsit krimi jellege van, de nem az igazi szó rá, kicsit agyalós...nagyon csavaros...nőcis, mert azért vannak benne érzelmek is...no jól megmondtam...kezdd el nézni és nem fogod tudni abbahagyni!

    VálaszTörlés