2014. november 6., csütörtök

Elkészült,elkezdődött és megérkezett

Elkészült a Nimuë Papillon lepkelány,
az első kis masni és sapka amit a napokban tanultam horgolni. Hallottam mar olyat, hogy valaki a youtube-rol tanult meg nepitancot, origami, gyongyfuzest. De azt nem gondoltam volna, hogy valaha en is videorol tanulok meg valamit. Erdekes less ha majd valaki megkerdezi, hogy kitol tanultam meg horgolni. Azt kell valaszolnom, hogy nem tudom, valami djhdgdjhvfdhgvds-tol a youtube-on. :-D

 

Nem a legjobb es nem hibatlan, de elsonek talan elmegy.
 
Elkezdődött a karácsonyi díszités az utcákon, pedig még csak november 6.-a van és 20-25 fok meleg.


És megérkezett a babám Singapurból. Ismeritek a Blythe babákat? Különlegesek és gyönyörű szépek!


 

6 megjegyzés:

  1. Csodaszép lett ez a tündérlány! A keretezése is telitalálat, nagyon-nagyon tetszik!!! Ezt a mintát nekem is el kell(ene) készítenem, azt hiszem, tudom is, hogy ki kapná.

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen!
    Ami meglepett hamar elkeszül, csak én döcögtem vele, mert közben még 100 másik dolgot is csináltam. Szerintem varrd meg, biztos öröm lesz annak, aki kapja.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett a lepkelány! Nagyon passzol a keret! És igen, a horgolás elsőre nem rossz, sőt!!! Nagyon jól áll a sapi a baba fején! :)

    VálaszTörlés
  4. Karácsonyi díszítés, nálam is elkezdődött. Bár az utcákon is ezt látnám!
    A baba csini!

    VálaszTörlés
  5. Huu, szerintem meg korai. En azert meg december elejeig varni szoktam vele. De a hangulata minden esetre nagyon meghitt. Szepek a diszitett lakasok, hazak. A tieid meg egyszeruen gyonyoruek! Neked mindig olyan jo otleteid vannak!! Jo izlesu dolgokat keszitesz.

    VálaszTörlés