2015. május 12., kedd

Megjott!!!....

..... a szalaghimzeses keszletem! Jo sokat vartam ra, majdnem egy honapot. Felve alltam neki, mert meg igy "csupaszon" is nagyon szep, remelem nem fogom elrontani. Meg soha nem csinaltam ilyet, de Beanal nagyon megtetszett, gondoltam en is kiprobalom, mert a vegeredmeny csodas.


A sellommel is haladtam egy keveset. Most igy nez ki.



5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lesz a szalaghímzéses kép! Sok örömet benne, sok sikert hozzá! :)

    VálaszTörlés
  2. Koszi!! Este elkezdtem, de nem egyszeru az biztos. Fajnak az ujjaim, olyan nehez az anyagon attuszkolni a tut. De tul szep ahhoz, hogy emiatt abbahagyjam.....

    VálaszTörlés
  3. Hűűűű! Nagyon várom, hogy a szalaghímzést mutasd! Aha! Az organza szalag szélein szaténnal szirmokhoz jók. Tényleg. Tőled is és minden új munkából tanulok. Valóban úgy van, hogy pusztán a készlet is olyan szép!
    Hogy a fenébe csinálják, hogy a vásznon csillám van? Ezt készen vetted? Kérlek nálam válaszolj!

    VálaszTörlés
  4. Ja! Kézgyilkos munka, a lelkesedés viszi az embert.

    VálaszTörlés
  5. Ha elrontod a virágot nyugodtan vágd le, dobd ki, mert több szalagot küldenek mint amennyire szükséged lesz. De ha mégis elfogyna olcsón tudsz venni bármilyen textilboltban. A gyöngyöt is bátran felöltheted, mint egy gombot. Nem történhet nagy baj ha úgy ítéled meg, hogy túl szorosra vagy lazára húztad, mert levágod. Nem marad nyoma. Bátorság!!! Valóban úgy van, hogy egy két óra után én is egy kicsit hímeztem, mert kézgyilkos meló. A lánycicám 3 éves és a kedvencem, mert olyan kedves természete van. Vagy ez fordítva lenne? Attól ilyen nyugis mert nagyon szeretve van?

    VálaszTörlés