2015. szeptember 27., vasárnap

Utazas es varras

 Ha ez a cica meselni tudna........pontosabban arrol, hogy is keszult es merre utazott. Ugyanis mielott elindultam julius vegen nyaralni, egy konnyen elkeszitheto munkat akartam valasztani amit utkozben varrogathatok. Sok benne az egyforma szin nagy teruleten, sokat kell ugyan azzal varrni ezert ot valasztottam. 
Szoval elindultam Daytona Beachrol, de mar Deland utan a vonaton elovettem es elkezdodott a nagy maratoni varras. Igy indult:



Nehany kep a panoramas, emeletes vonatrol. Tobbszor is utaztam az Amtrak vonataival, szuper jo, mert van halozati tolto es wifi is a vonaton. Megmondom oszinten, meg a repulonel is kenyelmesebb, mert nagy a hely, nem faraszto es batran jarhatsz-kelhetsz ha kedved van.


Washington
A Capitolium epuletet epp restauraltak, de azert igy is megerdemelt egy fotot. A Washington emlekmu es a feher haz is csodas volt.


A Feher haz a Washington emlekmubol fotozva jo nagy kozelitessel. Idaig nem is tudtam, hogy fel lehet menni az emlekmu tetejebe es persze ingyenesen, megerte, a latvany csodas volt.


Es a kedves Windy City, a szelek varosa, bar ottletemkor epp nem volt az, mert csodasan sutott a nap es 26 fok meleg volt. Elso ket kep a Willis toronyhaz 103. emeleterol.




Chicago, csodas volt!  


Dallas, Jockey bacsi "fohadiszallasa"


Kepek a vonatbol


Es kozben csak varrtam, varrtam renduletlenul...



Mig vegul megszuletett a Vervaco-cica
















7 megjegyzés:

  1. Köszönöm a képeket. Mind!
    Ezt az utat egyedül tetted meg?
    Fantasztikus helyeken jártál, nagy élmény lehetett!
    A cica cuki, ahányszor rá nézel mindig eszedbe jut ez a SOK emlék.
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsere nem voltam egyedul. De az utvonalat en "almodtam meg", majd raktam ossze, sajnos a vegen lekestem egy gepet, de a tobbi mind, mind szuper jol sikerult! Igen, a cicarol mindent ujra atelek. Mar csak kellene egy jo keret neki. ;-)

      Törlés
  2. Szép helyeken jártál... de ez a cica igazi szépség...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi szepen Vera! Most keret ugyben keresgelek, olyan nehez jo keretet elkepzelni hozza. Ti hogy csinaljatok?

      Törlés
    2. Keretezésben sajnos nem tudok tanácsot adni... Van hogy keretezőhöz viszem, de ott is ha saját magamnak lesz a kép az occccccccccccccccccsot választom.../erre most nem térek ki miért/, aztán kereteket is szoktam venni... ott mindig variálni kell, mert sosem passzol a keret a hímzéssel... meg ha szerencsém van turkálóba is szoktam keretet venni.../Miután elég drágák a keretek, sajnos a szekrényben vannak a nagy gobleneim felcsavarva, ami 80x60-as centibe.../

      Törlés
  3. Gyönyörű a hímzés is, na de a képek!!!! Annyira jó neked, úgy elmennék az USA-ba, pedig tudom mostanában az álom-úti célok között inkább Thaiföld, meg Maldív-szigetek szerepel. Azért az előző hsz-ban mutatott Mexikói képeid se semmik!!! Te Daytona Beach-en élsz? (azt írod, onnan indultál)

    VálaszTörlés
  4. Igen, 2 es fel evig eltem ott, csodaszep Florida is.
    Haat, a Maldiv szigetek is csodaszep lehet, remelem hamarosan eljutsz oda es sok kepet mutatsz nekunk. Latod, en meg ott nem jartam, de szivesen megneznem azt is. Na meg a Bahamak, az meg alom-uticel nekem is.

    VálaszTörlés