2015. október 15., csütörtök

Frank N. Stein

Mit szoltok az uj kutyusomhoz? Most fogadtam orokbe. ;-)
Azert jol haladok Frankivel is.... Nem is gondoltam, hogy egy egyszeru, ugymond olcsobb kategorias  cernaval is lehet szepen varrni. Minosegileg sem egy DMC, de talan meg nem is 100% pamut. Nem tudom az osszetetelet, mert nincs rairva. Mexicoban vettem, azt irja ott is keszult, bar en mar az Allamokban is talalkoztam vele, ott se volt draga. Megjegyzem, a DMC se draga, 30cent egy darab. Ha jol kiszamolom harom kerul annyiba kint, mint itthon egy. A multkor az egyetlen normalis meteraru es kezimunkaboltban a mami szettarta kezet, mondvan nincs naluk, nagyon draga es ne is keressek, az orszagban is keves helyen van, talan a "vilaghalon"lehet rendelni. Nem mondtam neki, hogy lattam en Pesten a Camponaban egy boltban, persze aranyaron.... 
Gondoltam Frankie ruhajanak jo lesz a "gagyi"cerna is, o mar ugysem orrol meg erte. :-DDDD
De aztan ahogy elkezdtem varrni vele, ugy megtetszett, hogy kedvem tamadt mast is kiprobalni ezzel a fonallal. Nem szoszolodik, nem csavarodik, nem bogozodik, tok jo vele varrni es a vegeredmeny is tetszik, mert egyenletes es szep, fenyes, pedig szerintem valami kevert nylonos anyag lehet az osszetetele. Na mindegy! A lenyeg, lehet egyszerubol is jot alkotni.
Nem adja vissza jol a szineket a kep, pedig szep eles szinek, a nevuk is Neon.



4 megjegyzés:

  1. Naná! Mármint lehet egyszerűből is jót alkotni...., ez nem biztos, hogy egyszerű azért mert olcsóbb. én is rendelek Amerikából, mert valóban emberibbek az árak mint itt. A vám..
    Egy csomó mindenről lemaradtam. Az előző megjegyzésedhez: nagyon jólk a festett fonalaid és naná, hogy használd, olcsóbb mint a DMC. Megveszem én is 150 körül a legolcsóbb fehér PAMUT fonalat, fillérekért festem és a legszebb dolgokat a legolcsóbban állítom elő. Csak vásznat nem tudok olcsón venni. Próbáltam, de az nem jó minőségű.

    VálaszTörlés
  2. Igen, a jo vaszon draga, de azert neha ki lehet fogni. Tenyleg csak ritkan. Nem hiszed el, ott kint is van nemelyik varosban olyan uzlet, mint itt a hasznaltcikk, vagy turki, na ott volt, hogy kifogtam jo es olcso vasznat, de ez tenyleg olyan ritka, mint a feher hollo.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos igazad van a DMC 250.-/ db abból gondolom , te odakint ilyen csodát kapsz:-)
    Üdv egy zugolvasód:Kata

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűen szuper
    Milyen újságban van a mintája? Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés