2014. december 6., szombat

Ajandek

Itt a munkahelyemen December 17.-en lesz delben egy kis Karacsonyi osszejovetel. Mindenki huzott egy nevet, hogy kinek vesz 15$ ertekben egy kis ajandekot. En a fonokasszonyomat huztam :-), ö mexikoi, ezert kerult ez a felirat a kepre. A kepkeretet felaron vettem a Hobby Lobbyban, (nagyon szép börbevonatos) es a Solo the cat- Christmas kitten cicat varrtam ra. Emellett meg egy Victoria's  Secrets ajandekkartyat vettem neki a fent emlitett ertekben. Remelem orulni fog.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ajándék, egészen biztos, hogy örülni fog neki a főnökasszony. Vagyis inkább úgy fogalmaznám meg, hogy egy ilyen ajándéknak ki ne örülne???

  VálaszTörlés
 2. Rendkívül igényes és kedves ajándék. Lassan spanyolul is megtanulsz.
  Itt írom le a kért receptet, mert félek rossz e-mail címre küldtem a levelet.
  250 g zabkekszet összetörve a sütőforma vagy poharak aljára teszünk.250g mascarpone, 250g felvert tejszín és 250 g gesztenyemasszát elegyítve 3 evőkanál cukorral ráhelyezünk. Tetejére kávét főzve 1 dl tejszínnel és 1 kis kanál kukoricakeményítővel összeforralt krémet teszünk.
  Hogy vagy mostanában? gondolom sok a munka, több is, mint általában. Készíts fotókat a kivilágított utcákról!
  Bea

  VálaszTörlés
 3. Tuti, hogy örülni fog neki, imádom ezt a kis cicust! Nálam is listás!
  Nagyon összhangban van a kerettel, szuper!
  (Nagyon tetszik a háttered,ez a könyvlap-szerű!)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a receptet, Bea! A hozzávalókat összevadászom majd valahogyan, vagy helyettesítem hasonlóval. Bár hallottam, van itt a városban egy orosz bolt, ott sok hazai terméket lehet kapni, lehet, hogy meglátogatom.
  Tényleg igaz, sok szót tudok spanyolul, a fönökasszonyom keveri az angollal, vegyesen használja ezért rákényszerülünk megérteni.
  Már vannak képeim a központban kiállított fáról, nem a legjobb minöségben, de azért mutatom.

  Köszi Jucus! Gondoltam, hogy neked is tetszik ( mi könyvrajongók tartsunk össze ;-) Ha hazamegyek az lesz az elsö, hogy veszek egy jó magyarul irt könyvet és kiolvasom. A kiszemeltem a már általad is olvasott Dalai láma macskája lesz. ;-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép ajándék, és a bőr keret ! az meg szuper 5-let .

  VálaszTörlés
 6. Biztos örülni fog, szuper édes ez a cica! :)

  VálaszTörlés